Descriere

Designerul de modă Michael Kors s-a născut la New York în 1959 sub numele de Karl Anderson Jr. A început în industria modei participând la Fashion Institute of Technology (FIT) și apoi lucrând la un butic de modă.

Michael Kors și-a lansat prima colecție de modă pentru femei în 1981 și s-a alăturat popularului reality show Project Runway în calitate de judecător în 2004. Brandul Michael Kors include acum îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, pantofi, genți, portofele, ochelari și ochelari de soare.

Michael Kors produce ochelari de soare de designer care afișează o atmosferă plină de farmec, de lux. Stilurile de rame și lentile includ: ochelari de soare aviator, cat-eye, supradimensionați, gradienți și polarizați. Multe stiluri prezintă ornamente, cum ar fi cristale, detalii metalice sau brațe cu zale. Colecția este disponibilă într-o varietate de culori, inclusiv broasca testoasă, negru, prune și fum.

Michael Kors este un „brand de modă autentic contemporan” destinat călătorilor lumii care caută puțin lux. Etichetele Michael Kors includ: Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors și Michael Kors Mens.

Michael Kors a descris estetica mărcii sale astfel:

  • Şic
  • Plin de farmec
  • Simbolic
  • Modern
  • Sofisticat