Descriere

Conceput în Italia de designeri experimentați, colecțiile Bolon se inspiră din atitudinile și estetica globala. Prezentat printr-o serie de conținut dedicat filmat, în diferite părți ale lumii, veți găsi întotdeauna un ghid vizual de posibilități pentru a vă inspira nevoile vestimentare fie că este vorba de o pereche de ochelari de soare eleganți pentru a vă proteja ochii de soare în călătoriile dvs. sau de rame optice elegante.

Proiectati în Italia și realizati folosind un amestec de acetat premium și metale ușoare, modelele retro supradimensionate scot în evidență farmecul femeilor, în timp ce ramele cu carapace de țestoasă inspirate de pilot emană suavitate pentru bărbați.

In fabricareaochelarilor BOLON se folosescdoarmateriale de inaltacalitate precum acetat-Rasina premium italianasirasina cu memorie TR90 fabricata in Elvetia caregaranteazausurintasirezistenta. Otelulsubtirehiper-elastic, de calitateesterealizatprintaiere cu laser de precizie. Canelurile sunt sculptate pe lentilelesubtirisi pe placapentru a incrustacadrulmetalic.

Ochelarii Bolon sunt expresia de sine în esență. O identitate în continuă evoluție în vremurile moderne.